10 Frågor 10 Svar

1. När vaknade du i morse?

Jag vaknade 05.30 av att Oskar stod jämte min säng och sa "Mamma, vakna, mamma kom med mig upp nuuuuuuuuu" och eftersom Filip sover i våran säng ville jag inte riskera att han också skulle vakna så det var bara att hänga med lillskiten upp. Nejdå, skit är han inte, han är urgo men tyvärr lite väl morgonpigg!

2. Vad var det första du tänkte på när du vaknade?

"Snälla låt mig sova liiiiite till"
3. Har du ringt någon idag? I så fall, vem?

Nej hittills har jag inte ringt någon då jag förmodar att dom flesta fortfarande sover denna tiden på en söndagmorgon. Sen är inte jag den som brukar prata i telefon med folk utan föredrar sms. Dom ända personerna som jag tycker det är kul att prata med i telefon är min mamma, pappa och min man och bortsätt från dom så tycker jag det är jobbigt att svara i telefon när det ringer och jag hatar att ringa till folk. Vet inte varför, bara så det är.

4. Vilket humör är du på just nu?

Trött, men samtidigt glad och tacksam över min fina familj. Sitter just nu jämte Oskar i soffan och blir så glad och lycklig av att se hur fin liten pojk jag och min man har lyckats skapa tillsammans. Det är häftigt och jag är stolt!
5. Vad har du på dig för tillfället?

Min mans tshirt som han köpte igår. Den låg på soffan så jag satte på mig den när jag kom upp med Oskar.

7. Har du ont någonstans?

Ja jag har ont i min rygg, ett problem som kommer och går även på mig och just nu är det riktigt illa vilket jag tror beror på att väldigt mycket har legat på mina axlar i det sista. M är sjuk, Filip är sjuk, Oskar är krävande och jag får göra allt. Inte konstigt att även min kropp säger ifrån till slut.

8. Något du är sugen på att äta just nu?

Ingenting faktiskt, för mig så tar det rätt så lång tid att få matlust på morgonen. Det första jag gör när jag vaknar är att dricka ett stort glas vatten med pressad citron och efter det dricker jag minst två koppar kaffe innan jag börjar bli sugen på att äta frukost.

9. Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

Inget jättekul, jag betalade mat på Rema 1000.

11. Vad ska du göra ikväll?

Ikväll förmodar jag att jag och M kommer att ligga raklånga i soffan och kurera våra stackars ryggar. Innan barnen lägger sig hoppas jag att vi kan sitta tillsammans och ha lite myskväll, kanske se på någon ny barnfilm på Netflix, äta lite glass och mysa tillsammans.
Älskar familjetid och gos på kvällarna innan läggdags.

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Hoppas att det blir bättre snart. Så jobbigt för M med denna ryggvärk som de inte hittar någon orsak till!
susannajungblom
,
Ja men nu har han fått tid för ny MR ! 😃