10 hemlisar om min man

Idag har jag haft fullt upp, bland annat tandläkaren och läkaren och mitt emellan så åkte jag iväg en snabbis och fikade med min bo.
Ni som följer min blogg vet att jag inte är så jätteöppen med vem min man är och visar heller inte ofta bilder på honom. Det beror på att han inte har lust att vara så offentlig, vilket jag absolut respekterar. Men, jag vet att ni är väldigt nyfikna så därför ska jag berätta 10 hemlisar om min älskade man.

1 Han är 192cm lång

2 Han har ett hjärta av guld och det viktigaste i hans liv är mig och hans barn

3 Han hatar bönor

4 Han frågade min pappa innan han friade till mig

5 Vi har en låda med gemensamma strumpor, trots att jag har strl 38 och han 45. Hur detta kan fungera har jag svårt att förstå, men det gör det! ;)

6 Han älskar att resa och bjöd med mig på en resa till Egypten efter att vi bara känt varandra i en månad

7 När jag mötte min man så uppfattade jag honom som en riktig badboy, vilket han utåt sätt kan uppfattas som av andra, men mot mig är han en riktig mjukis och en fantastisk gentleman

8 När han blir intresserad av något så ser han till att lära sig allt om det och sitter dag in och natt ut tills han lärt sig allt som finns att lära sig om det ämne han är nyfiken på för tillfället

9 Han rakar alltid huvudet eftersom hans hår är lika tjockt och krulligt som en ryamatta

10 Hans största intresse för tillfället är Rolex klockor

Sådär, nu fick ni veta lite mer om min älskling :) Hoppas ni får en underbar fredag mina vänner, nu längtar jag som attan efter att M ska komma hem från jobbet så att vi får spendera eftermiddagen tillsammans. Puss och kram på er alla!

Gillar

Kommentarer

Jo
,
Det var 10 ej 15
Oslofru
,
Sorry, ändrade från 15 till 10 😊