15 random frågor

Har du något smeknamn?

Jag har väldigt många smeknamn och blir nästan inte kallad mitt fullständiga namn av någon, bortsätt från folk som jag precis mött. Sue, Sussi, Sanna, Suss, Susse, Pussen, Gucci, Gucc, Snosan är några av dom smeknamn som mina närmsta kallar mig.

Vem älskar du mest i världen?
Mina barn och min älskade man. Dom kommer på delad första plats. Strax därefter, om inte på samma plats, kommer mina föräldrar som betyder allt för mig.

Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Hmm, något konstigt jag alltid behöver göra? Ja, faktiskt har jag en lite lustig sak som jag måste göra för om jag inte gör det så känns det inte bra och det är att bocka av dagarna i min väggkalender. När det har gått en dag så markerar jag den med en liten bock.

Andra måsten?

Tror faktiskt inte jag har några andra måsten som jag gör dagligen.

Några lyxvanor?

Det beror på vad man menar med lyxvanor. Om det är lyx att gå till frisören och klippa sig så är det en lyxvana jag gör. Är det lyx att kunna köpa vad man vill, när man vill så är det också någonting jag kan.

När ingen ser, vad gör du då?

Pillar på nagelbanden. Det är en ovana som jag hatar att jag har, men jag försöker i alla fall låta bli så att folk slipper se då det ser ofattligt ofräscht ut. Men när ingen ser och jag är själv och speciellt om jag är stressad, så kan jag inte låta bli..

Vad stör du dig på hos andra?

Jag kan störa mig på när andra människor är otrevliga. Det finns liksom ingen anledning till att vara negativ och sprida dålig energi, så när människor inte är snälla eller beter sig illa så stör jag ihjäl mig.

Vad är din sämsta sida?

Att jag är otålig och aldrig är nöjd. Jag vill alltid mer och mer och mer och sätter ständigt upp nya mål som jag är otålig med att nå. Det hade varit skönt om jag kunde leva mer i nuet och uppskatta det jag har här och nu istället för att alltid sträva efter mer.

Vad är din bästa sida?
Min bästa sida är att jag är en positiv person som ser ljust på livet.

Vilken sida av sängen sover du på?

Jag sover på höger sida om man ligger i sängen med ryggen neråt om ni hänger med vad jag menar ;)

Vad gillar du för filmer?

Om jag är själv och ska se på film så tycker jag att det är roligast att se romantiska komedier. Men om jag är med min man och vi ska se på film så brukar vi mest se action/thriller

Gråter du ofta?

Väldigt ofta. Jag är en känslig person som gråter både när jag är ledsen och även när jag är lycklig.

Vad sjunger du när du står i duschen?

Jag sjunger inte när jag duschar eftersom jag i princip är tondöv och har en ruggigt ful sångröst. Däremot brukar jag lyssna på musik när jag duschar själv.

Vad önskar du dig mest just nu?

Just nu önskar jag mig ett mobilfodral till min Iphone X från Louis Vuitton.

Vilken maträtt är din favorit?

Sushi är den mat jag älskar mest. Men jag kan inte äta det för ofta, men en gång i månaden ungefär blir alldeles lagom och det är lika gott varje gång!

Gillar

Kommentarer