20% på kosttillskott

I samarbete med Tillskottsbolaget

Hej på er,

Jag får väldigt ofta frågor angående vad jag tar för kosttillskott och eftersom jag tränar mycket så är det faktiskt en hel del jag tillför utanför min vanliga kost. Så som proteinpulver efter träning, omega3, D-vitamin, zink, järn, B12 och collagen är det jag tar dagligen för tillfället.

Just nu har jag möjlighet att få dela med mig utav ett superbra erbjudande hos Tillskottsbolaget där ni just nu får 20% rabatt med koden SUSANNA20 på alla produkter från SOLID Nutrition!

Hos SOLID Nutrition kan ni hitta bland annat BCAA, EAA, proteinpulver, omega3, vitamin D och massa fler bra produkter som kan vara bra att tillföra när man önskar att leva ett aktivt liv.

Det finns en djungel där ute med olika tillskott och det är inte alltid helt lätt att veta vad man behöver eftersom alla människor är olika och därför har olika behov. Bara för att en produkt är bra för mig så betyder det inte att den är bra för dig. Men maila mig gärna om ni har några frågor eller funderingar så ska jag svara er så gott jag kan.

Puss och kram S

Gillar

Kommentarer