24 h på Lanzarote

Godmorgon, eller även idag får jag nog säga goddag..

Jag fick sovmorgon imorses eftersom jag kom hem sent i natt och behövde sova. M tog barnen till förskolan på morgonen, vilket jag uppskattar, men samtidigt känns det lite trist eftersom jag hade önskat att jag kunde få krama om dom. Men jag hoppas att jag får se dom i eftermiddag. Jag har nämligen standby vilket innebär att jag kanske måste jobba om jag behövs, men det är även en liten möjlighet att jag inte behövs och då får jag vara hemma.

I alla fall, jag var ju 24 timmar på Lanzarote och jag måste bara säga WOW vilken vacker plats!
Vårat hotell som vi bodde på var ett resort med superfina rum och massvis av saker som man kunde hitta på, så som tennis, olika spel som tex biljard, spelautomater och massa annat skoj. Det fanns ett superfint poolområde och rummen var superfina!

Vi flög aktivt till Las Palmas och sen fick vi flyga som passagerare till Lanzarote med ett litet propellerflyg.
Det var faktiskt väldigt kul att flyga med detta lilla flyg då vi fick se hur dom jobbade vilket skiljer sig en del från oss och våra rutiner. Vi fick lite snacks och dricka ombord så flygturen var en mysig upplevelse vill jag lova.

Väl framme på hotellet så hade det blivit rätt så mörkt och klockan hade blivit mycket. Vi bestämde oss för att byta om och mötas för middag.
Jag slängde av mig uniformen och bytte om till något bekvämt som jag hade packat med och sen gick jag ut och mötte mina fina kollegor.
Vi gick ut och åt och sen gick vi vidare till en bar och dansade lite grann. Kul kväll. Mer om det och dagen därpå får ni se i vloggen som kommer upp på söndag. :)

Idag är jag som sagt hemma på standby så vi får se hur dagen slutar. Hoppas på mys med mina pojkar så håller tummarna på att min mobil inte ringer, men vi får se.

Kram på er <3
  • Resor

Gillar

Kommentarer