24 timmar hemma

Godmorgon, I natt kom jag hem vid 02tiden och gick raka vägen till sängen och la mig, slocknade och vaknade igen 08 av att mina älsklingar kom och väckte mig. Jag ska jobba idag igen kl 14 och vill upp tidigt för att kunna få spendera så mycket tid som möjligt med familjen innan det. Så trots att jag var trött så skuttade jag upp, drack en kaffe, klädde på oss kläder och gick ut i finvädret!

Gant tröja - <HÄR> , Barnens jackor - liknande <HÄR>

Dom senaste dagarna har det varit sånt härligt väder med klarblå himmel och sol, luften är frisk och det är bara så himla skönt att vara utomhus.
Filip ville cykla och Oskar ville gå först, men sen ville han bli buren. Helt okej för mig eftersom jag så gärna vill gå och gosa så mycket jag kan.
Vi gick omkring runt bostadsområdet för om bygger en hel del här så det är så spännande att gå och se på alla grävmaskiner som står uppradade runtomkring.
Vi gick omkring i några timmar och bara umgicks och njöt av att vi hade morgonen tillsammans. Det är lustigt det där vad man uppskattar tiden man har när man inte vår vara med varandra 24/7.
Jag och M jobbar ju väldigt mycket båda två och eftersom båda reser en del i jobbet så känns det som att det var länge sen vi fick ordentligt med tid för varandra. Vi skulle egentligen behöva åka iväg på en weekend eller något en dag snart. (Mamma, pappa, sugna på att vara barnvakt? ;) )
Vi har i alla fall haft en underbart mysig söndagsmorgon och jag känner mig laddad med kärlek och energi inför dagens flygturer.
Jag önskar er alla en fantastisk söndag, hoppas solen skiner hos er med! Kramar S

Inlägget innehåller Adlinks

Gillar

Kommentarer