25% rabatt på personlig canvastavla

Sponsrat inlägg

Godmorgon, Hoppas ni sovit gott. Själva har vi haft Filip mellan oss i våran säng i natt eftersom han vaknade och inte kunde somna om. Han har nämligen slutat med napp nu och när han vaknar på natten så har han svårt att somna igen. Men det är bara mysigt om ni frågar mig!
Jag tänkte tipsa er om en kampanj som Galerix just nu har på sin hemsida. Ni får nämligen, just nu, 25% rabatt om ni önskar att trycka upp era egna fotomotiv på en canvastavla. Jag som själv tar väldigt många bilder under ett år brukar för det mesta ta vara på och spara dom som jag tycker allra mest om. Eftersom jag har en blogg så lägger jag upp bilder här kontinuerligt, men sen glöms dom av och sparas upp på hög på internet. Men för att inte bilderna ska bli ett minne blott så brukar jag välja ut mina favoritbilder och göra något speciellt med dom. Spara i en fotobok, printa ut bilder på en årskalender eller bara skriva ut bilder för att samla i ett fotoalbum är perfekt och jättekul eftersom det blir mer personligt och man kan titta tillbaka i lite då och då. Men att printa upp favoritbilden på en tavla som man kan hänga upp på väggen är ju en fantastiskt fin idé! Jag tänkte att jag skulle välja ut några av mina absoluta favoritbilder på familjen för att göra en tavla av och sätta upp i hallen. Så visst blev jag glad när jag såg att Galerix, som är experter på tryck och tavlor, har en kampanj just nu på just personliga canvastavlor! Nu funderar jag på att göra dessa tavlor till mig själv, men jag tror ju absolut att mina familjemedlemmar hade blivit överlyckliga om dom också fick en tavla med någon bild som ger dom glada och härliga minnen från någon fin stund man haft tillsammans. Om ni vill kan ni trycka upp eran egna personliga canvastavla HÄR.
Bilden ovan betyder otroligt mycket för mig, den är tagen när vi var i Karibien på semester i våras. Bilden visar så många känslor och mängder av minnen kommer tillbaka till mig när jag ser den. Min man är den finaste mannen i mitt liv och när han går där med våra två små pojkar så blir jag nästan tårögd av lycka. Så denna bilden förtjänar verkligen att få bli upptryckt på en canvastavla och hänga uppe i mitt hem. Nu ska vi äta frukost här hemma och sen göra oss klara för dagen. Kramar S  

Gillar

Kommentarer