3 för 2 hos Nordicprintstore

Sponsrat inlägg

Jag berättade ju för er igår att vi köpt två lägenheter till, så nu har vi många boenden att inreda och i och med det är det ju perfekt att Nordicprintstore just nu har "Ta 3 betala för 2"! Även fast man har möblerat ett helt hem så kan det kännas tomt om man inte har något på väggarna. Men så fort man får upp tavlor med olika inspirerande motiv så får hemmet ett helt nytt liv och man kan med hjälp av konst få ens hem att kännas som sitt eget. Om ni önskar att hitta posters och tavlor med det nordiska formspråket i fokus så är Nordicprintstore platsen att kolla in! Hem och inredning är något som dom brinner för och är en glöd som dom gärna delar med sig av. En sak som jag dessutom tycker är fantastiskt med just Nordicprintstore är att dom värnar om både kvalitét och miljö och trycker alla deras produkter i Sverige med dom senaste maskinerna inom digitaltryck. Att alla prints och posters trycks enligt högt ställda miljökrav för att värna om den bästa hänsyn till miljön är ett stort plus om ni frågar mig!

Bilden är lånad från Nordicprintstore.se

Erbjudandet ta tre, betala för två, gäller hela December månad så om jag vore er så hade jag passat på att handla nu och kanske till och med hitta en julklapp att ge bort? Själv kommer jag att köpa några nya posters till mig själv och även beställa några som jag kan ge bort på julafton.  
Alla posters ovan är från Nordicprintstore och jag är fullkomligt förälskad i alla. Vare sig man vill ha i färg eller svart-vitt, om man önskar posters, affischer, planscher eller prints så finns det i hög kvalitet på denna grymma hemsida. Om man vill så kan man även köpa ramar till rimliga priser här för att få rätt storlek till sina bilder. Dessutom har dom alltid fri frakt när man beställer vilket, i alla fall jag tycker, är ett stort plus!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Hej och go kväll lite nyfiken men hur många boenden har ni nu och varför har flera? Låter spännande men hur ska man orka sköta flera hem för mig räcker det med ett att ta hand om Kram Linda
stigintilloss.blogg.se