35 år idag

Godmorgon!

Idag blir min älskling 35 år gammal. Det lustiga med denna morgonen var att jag faktiskt lyckades vakna först. I vanliga fall vaknar jag alltid sist i familjen. M går upp med barnen på nätterna och studsar även upp på morgonen när dom ropar och låter mig sova så länge som möjligt. Han är en superpappa och man som aldrig klagar utan bara gör. Jag antar att det är för att han älskar oss så.

Men idag var det ingen vanlig dag för idag är det ju Ms födelsedag och 06.40 vaknade jag av mig själv medan alla pojkar låg och sov. Jag flög upp och kollade på klockan och insåg att jag vaknat i perfekt tid för att hinna fixa iordning frukost på sängen utan att någon skulle vakna.

När jag stod i köket och satte på kaffet kom Oskar tassandes och strax därefter ropade Filip. Antingen har inte M märkt någonting eller så förstår han att jag är uppe med dom små.

Vi skyndade oss och gjorde en macka, tog fram en kaka som vi köpt, hällde upp ett glas med smoothie och ställde fram en kopp med kaffe, tände några ljus och tog fram alla paket vi köpt. Sen gick vi in till M och sjöng "Happy birthday to you".Det är inte lätt att fira någon som jag vet har allt han vill ha. Men om jag känner honom rätt så är tid med familjen och att få lite uppskattning från dom han älskar mest är det största han önskar sig. M är den person jag älskar mest på denna jord och jag är så himla glad och tacksam för hur han är som person. Det finns ingenting jag skulle vilja ändra på för i mina ögon är han alldeles perfekt!

Jag hoppas att han är lika nöjd med mig som jag är med honom och att jag lyckas ta hand om han lite extra på hans födelsedag idag. Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig!!!

Gillar

Kommentarer