4 årig bröllopsdag

Godmorgon,

Idag känns det lite extra tufft att behöva vara borta från familjen eftersom denna dagen är en speciell dag. Det är nämligen min och Ms bröllopsdag..
Vi får se till att fira våran bröllopsdag vid ett senare tillfälle, men jag önskar så att jag fick vara hos min älskade man just idag. Vi har varit tillsammans i fem år, gifta i fyra. Det känns kanske inte så länge för många men för mig känns det som att vi har känt varandra hela livet och jag känner mig inte hel utan min man vid min sida.

Det är svårt att förklara för någon som inte själv har upplevt äkta kärlek, men det känns som att vi är två pusselbitar som hör ihop och när vi är isär så har vi ett mönster som inte ger någon mening, men när dom är pusslade ihop så blir mönstret fullständigt meningsfullt. Förstår ni hur jag menar?

Oavsett vad så älskar jag min man över allt på denna jord och jag är så glad och tacksam över att jag mött honom. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan han.
Han är en fantastiskt fin pappa till våra två små gudomligt fina pojkar. När jag är borta, som nu i fem dagar, så hör jag aldrig ett knyst, en klagan eller en suck över att han har hela ansvaret för barnen själv. Att han själv har ett heltidsjobb som måste skötas, samtidigt som han ska ta hand om hemmet, lämna och hämta på förskolan, laga middag, natta osv osv. Han gör allting med glädje för att han vet att detta yrket är viktigt för mig. Han sätter alltid mig och barnen först och ser till att vi har det bra.

När vardagen rullar på så glömmer jag av att tacka honom för allt han gör för mig, men jag tänker på det hela tiden och jag är så tacksam över att han är som han är. Jag vet att jag alltid kan räkna med honom och att, vad jag än behöver, så stöttar han mig och ser till att finnas vid min sida.

Det är lite lustigt det där med sagor, när prinsessan möter sin prins och dom lever lyckliga i alla sina dagar. Först trodde jag att sagor bara var påhittade fantasier, men nu förstår jag att sagor också kan vara sanna. För det är precis så här jag känner för min man och jag är övertygad om att vi kommer växa oss starkare och starkare ihop för varje dag som går och att vi kommer att bli gamla tillsammans och leva lyckliga ihop för resten av våra liv.
Tack älskling för att du är den du är, mina ord kan omöjligt räcka till för att beskriva min kärlek för dig. Men jag hoppas att du vet och känner hur mycket jag älskar dig. <3

Gillar

Kommentarer