50% av graviditeten

Godmorgon,

Ååååh vilken himla mysig kväll vi hade igår. Pappa var ju här och barnen var lyriska över att få umgås och leka med honom. Och sen på kvällen när det var dags att lägga barnen så la han Oskar först och efter det fick Filip vara uppe lite längre och sen la sig morfar på hans rum. Jag klagade inte heller över lite sällskap på kvällen precis. Vi såg på en film som var svinbra, Triple Frontier hette den. Sen sov jag som en stock hela natten och vaknade vid sju av att pojkarna kom upp. Filip ropade att morfar fortfarande var här och att vi skulle äta frukost. Ni skulle sett lyckan i barnens ögon, tänk att det är så kul att ha morfar på besök!

Just nu känns det som att tiden bara rusar förbi! 50% av graviditeten har redan gått och det gör att jag seriöst börjar bli lite nervös inför sista delen. Nu börjar liksom nedräkningen..
Jag kom på mig själv att jag inte har tagit några direkta gravidbilder på magen under dom 20 första veckorna. Men det känns som att det inte har hänt så mycket, utan magen började puta ut rätt så tidigt och sen har den varit där ute utan att bli vidare mycket större. Denna gången tänkte jag att det kunde vara mysigt att föreviga denna vackra stund genom att fotografera fina gravidbilder av en professionell fotograf. Så känner ni eller vet ni om någon i Göteborgsområdet så blir jag tacksam för tips!

Bebisen är ungefär 20-25cm stor där inne i magen och det står överallt på alla gravidsidor som jag läser på att man borde känna rörelser i magen nu. Detta gäller tyvärr inte mig än, men jag längtar något enormt tills dom där första sparkarna börjar...

Själv mår jag prima! Jag är lycklig, mår bra, har matlust, tränar och håller igång. Så just nu försöker jag njuta av graviditeten och kör på som vanligt. När det kommer till träning så försöker jag ta mig till gymmet 2-3 gånger i veckan och tränar då bröst, armar, axlar och övre delen av ryggen. Sen försöker jag komma ut och gå eller cykla så mycket jag kan. Det känns viktigt också för barnen att dom får komma ut så vi brukar hålla igång hela dagarna nu på sommaren. Speciellt om vädret tillåter och då badar vi och simmar massor också.
Idag har jag lite ärenden att ta hand om. Är barnen på bra humör och verkar lätta och snälla att ha å göra med så tänkte jag försöka mig på att åka till Skatteverket. Att sitta i telefonkö i hundra år för att få prata med någon som ändå inte kan hjälpa mig är ingenting som intresserar mig. Då åker jag hellre dit och pratar med dom face to face tills jag får ordentlig hjälp med det jag behöver. Frågan är bara om det är lång kö eller inte och om barnen tillåter att jag sitter och pratar allvar en stund. Vi får se. Förutom det ska jag lämna in papper till banken och hämta ut paket på posten.

Sen tänkte jag åka hem till mina föräldrar och bada jacuzzi med barnen, det ska nämligen bli kallare idag, men jag har lovat barnen att vi ska bada så då är det ju perfekt att vi kan bada varmt där. Och i eftermiddag, ja då ska vi träffa min älskade pappa igen!

Gillar

Kommentarer

Lina,
Jag får gratulera till graviditeten, var ett bra tag sedan jag var här inne nu och lämnade avtryck! Superkul 😊 Här hemma är morfar också favoriten för min 3-åriga dotter, man märker verkligen att de har skapat ett unikt band mellan sig. Så kul att se 😊
helbraflinga.blogg.se
susannajungblom
,
Ja visst är det fantastiskt att se <3