50% på ALLT!!

Sponsrat inlägg / innehåller reklamlänkar

Godmorgon, Någon som är ute på stan och storhandlar på Black Friday? Själv sitter jag lugnt och skönt hemma framför datorn med en stor kopp kaffe och kollar runt på erbjudanden på nätet istället.
Visste ni förresten att Ideal of Sweden gör mer än bara mobilskal? Detta var faktiskt nytt för mig, men när jag såg att dom hade fina armband så var jag ju tvungen att kika vidare på deras hemsida då jag blev nyfiken på vad dom mer hade att erbjuda.
Guldarmbandet finns i två storlekar - large och small och kommer i tre färger - guld, silver och rosé. Eftersom jag har guld i min klocka så tänkte jag att det kunde vara fint att matcha klockan med ett fint armband.
Sen hittade jag även en supersöt powerbank som jag klickade hem med en gång. Jag menar, hur ofta tar inte mobilen slut på batteri när man är ute och inte har tillgång till att ladda mobilen via ett uttag? Det händer i alla fall mig titt som tätt och då är det ju supersmart att ha en powerbank som man kan koppla i mobilen i och ladda var man än befinner sig. Detta är ju dessutom en sjukt bra julklapp! Eller hur? Idag har dessutom Ideal of Sweden 50% på HELA SORTIMENTET! WOW! Perfekt att fynda julklapparna redan nu så att det blir mindre stress under december. Nu ska jag shoppa vidare, puss och kram på er!

Gillar

Kommentarer