50% på Raybans!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Idag tänkte vi att vi skulle ta en promenad och äta lunch istället för att laga något hemma. Det blir rätt så många måltider ute nu efter att vi flyttat hem till Sverige igen eftersom vi uppfattar priserna som så billiga. Det är något helt annat att gå ut och äta i Oslo om man säger så!
När man ska promenera med barnen så är det bäst att ta det i deras takt. Att låta pojkarna utforska, stanna, kolla, vila och göra som dom vill under färden är viktigt för att till slut komma fram till sitt mål. Vi stoppade på en bänk ungefär 50 meter från där vi skulle äta för då hade inte Oskar mer ork i benen. Men det gjorde ingenting, utan vi satt och gosade lite grann och hade det mysigt i solen en stund.
Förresten! Just nu kan ni fynda Raybans på upp till 50% hos Members! Så jäkla bra! Jag brukar alltid passa på att köpa på mig ett par när dom är på rea. Är så surt att köpa på fullpris när just Rayban kommer på rea lite då och då. Så passa på du med och fynda ett eget snyggt par >HÄR< ! Och om du inte är medlem hos Members än så tycker jag definitivt att du ska bli det för det är den hemsidan jag shoppar mest ifrån. Dom har alltid mellan ca 30-80% rea och det är riktigt grymma märken listade där. Så varför köpa på fullpris när man kan fynda samma produkt hos Members? Bli medlem här och nu! Blir du medlem nu får du dessutom ett mail med en kod som ger dig 20% extra på din första order! Så vad väntar du på? Bli medlem nu! ;)
  • Oskar

Gillar

Kommentarer