51% rabatt hos Twistshake !

I samarbete med Twistshake

Nu mina vänner ska jag komma med ett megabra erbjudande till er!! Vi har fått hem lite flaskor till bebisen från Twistshake och just nu får ni 51% på HELA sortimentet om ni anger rabattkoden SUSANNAJUNGBLOM51<
Vi är verkligen superglada och tacksamma eftersom jag anser att just Twistshake har dom bästa flaskorna på marknaden och endast det bästa passar till vårat lilla mirakel i magen såklart!
Ett annat måste till oss bebis- och småbarnsföräldrar är en All-in-one flaska. Detta är alltså en flaska som inte bara är en nappflaska, utan den har även en smart behållare i där man kan förvara till exempel ersättningspulver som man sen kan hälla över i den större flaskan och blanda ut med varmt vatten. För sen är det även ett mixernät som gör det möjligt att mixa innehållet i flaskan sen. Med andra ord - en perfekt must-have all-in-one flaska! ;) Nappflaskan har även ett anti kollik system med en luftventil som bidrar till ett jämt flöde, vilket förhindrar att onödig luft når bebisens mage.
Min överlägsna favorit är den lilla flaskan med bananer på! Det är en nappflaska i rostfritt stål som rymmer 200ml, men finns även i större storlekar på 260ml och 330ml i fall man hellre vill ha en lite större flaska. Stålet som flaskan är gjort av är tåligt, hållbart och säkert att använda och själva flaskan har en dinapp som motverkar spädbarnskolik, vilket känns som ett måste till dom små bebisarna.
Sist men definitivt inte minst har vi Hot or Cold isolerade flaskan på 420ml i rostfritt stål. Flaskan håller vätskan varm, eller alternativt kall, i upp till 10 timmar.
Har man dessa tre flaskor i sitt hem så kommer man långt vill jag lova! Nappflaskorna är perfekta när bebisen kommer, men termosen använder vi redan nu när vi ska ut på tur med familjen. Perfekt att ta med varm choklad till pojkarna och sen kommer den förmodligen användas mest till att bevara varmt vatten i så att vi kan blanda ersättning i all-in-one flaskan. ;) Har ni lust på egna flaskor från Twistshake så får ni alltså 51% rabatt på HELA sortimentet med min rabattkod: SUSANNAJUNGBLOM51 Rabattkoden gäller fram till 2/12. Nu ska vi äta frukost och bestämma vad vi ska hitta på för skoj under dagen. Puss och kram!

Gillar

Kommentarer

Christel
,
God morgon ! I dag är det Fredag och inte Lördag , förstår att du vill att tiden går fort tills bebis kommer / Kram
susannajungblom
,
Haha va? Herregud, jag är så snurrig så skriver nog lite tokiga saker och blandar ihop dagarna lite grann, men vad gör väl det? Kram kram