6 år tillsammans

Godmorgon,

Idag är det den dagen som betyder mest för mig på hela året. Det är inte min födelsedag eller någon annan stor högtid, utan idag för 6 år sedan träffade jag min man för första gången. Jag minns dagen som om det vore igår och vem kunde då ana att den här fantastiska mannen skulle förgylla mitt liv?
Tiden innan jag mötte min man har jag fina minnen från, men det är först tiden efter som jag definerar mitt liv ifrån. Det var när jag mötte min man som jag blev hel på riktigt och tack vare honom har jag blivit mitt rätta jag. Allting gick väldigt fort från den dagen vi möttes och det är för att det alltid har känts så rätt mellan oss. Det är svårt att beskriva för folk som själva inte funnit den rätta i sitt liv, det är samma sak som att försöka förklara för personer utan barn hur det är att vara förälder. Den kärleken går liksom inte att beskriva om man inte själv har fått uppleva den.

Det bästa med min man är att vi litar på varandra och vet båda två att vi kan vara säkra på varann och veta att det kommer att vara vi två för resten av våra liv. Att veta att jag för alltid kommer att gå igenom resten av mitt liv tillsammans med honom är oerhört betryggande och det gör mig så lycklig att veta att jag kommer att ha honom vid min sida dag in och dag ut så länge vi lever.

Att våran kärlek har skapat två små kopior av min man är jag evigt tacksam och stolt över. Om dom växer upp och lär sig av sin pappa att bli lika omtänksamma, starka, snälla och kärleksfulla som honom så har vi verkligen lyckats.
Idag är den största, viktigaste och mest betydelsefulla dag på året och dagen den 15e februari 2012 kommer jag föralltid att minnas starkt i mitt hjärta. Jag vet inte vad som är riktigt när det kommer till Gud och vad som sker efter döden, men en sak är säker och det är att jag har funnit min själsfrände och mannen i mitt liv.

Gillar

Kommentarer

Linda
,
Grattis till er
Gourmettjejen,
Maria 7barns mamma
,
Grattis
Oslofru
,
Å söt du är, tack 😊
Oslofru
,
<3
Oslofru
,
Åå tack 😊