8 år tillsammans

Godmorgon,

Denna helgen har gått rätt så fort förbi och det började redan på fredag när M kom hem med en stor bukett med blommor.
Han är så fin som tänker på lilla mig på Alla hjärtans dag och han hade även köpt en liten fin ros till min mamma som jag var hemma hos när han kom på fredagen. Det är så lite som ska till för att man ska känna sig lite extra älskad.

Vi brukar inte direkt fira alla hjärtans dag, men den 15e däremot är våran årsdag och då har vi alltid gjort något speciellt tillsammans. Tidigare år har vi åkt iväg på spa, eller bara varit tillsammans jag och M. Men i år blev det lite annorlunda eftersom vi nu är trebarnsföräldrar och gärna ville vara med våra barn också. Det kändes liksom inte som att det passade att åka iväg och skaffa barnvakt, utan vi ville hellre att pojkarna skulle få vara med.

Men på morgonen fick jag öppna ett fint paket från Hermés och sen gjorde vi pannkakor till frukost som barnen ville ha.
Det är så kul med M för han vet verkligen precis vad som passar till mig. Alla smycken som jag har på mig är smycken som han har köpt till mig. Alla ringar på mina fingrar har han designat, klockan, armband, halsband, örhängen. Allt har han valt ut och jag älskar det. Varje gång jag ser på mina fina smycken så tänker jag på han och det är så fint tycker jag. Han är så fin min man och jag blir bara mer och mer förälskad för varje dag som går. Åtta år känns inte så länge ändå när man tänker på hur mycket vi har fått uppleva tillsammans under den tiden. På något sätt så känns det som att vi har känt varandra hela livet. Vi är så trygga i varandra och våran kärlek är så stark att jag är övertygad om att vi kommer att hålla i hop resten av våra liv. Han och barnen är allt jag någonsin kunnat önska mig och när jag ser tillbaka på våra år tillsammans så blir jag nästan lite pirrig i magen när jag tänker på vad mycket vi kommer få vara med om under åren som kommer framöver.

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Härligt! Vilken omtänksam man du har som fortfarande uppvaktar dig! Brukar vara mest första tiden!Sen avtar uppvaktningen
susannajungblom
,
Jag vet, är så oerhört tacksam 😊