9 månader

Godmorgon,

Det kan nog hända att det bara är jag i hela världen som tycker att det känns helt okej att sommaren är över och att hösten börjar krypa sig på. Eller? Finns det kanske någon annan där ute som känner likadant?

Det är ju fortfarande så pass varmt ute att man kan ha shorts, men så är luften sådär krispig och lite kylig på något vis ändå. Den där extrema sommarvärmen är borta och visst är det skönt när man har möjlighet att vara ute på en båt hela dagarna, men nu när skolan och allvaret börjat så är det helt okej att det är kallare ute.

Idag blir förövrigt min lilla älskling 9 månader !! Så grattis min älskade lilla Adam på din 9 månadersdag, nu har du varit ute i världen lika länge som du varit inne i mammas mage. Otroligt så häftigt egentligen!

Så vad har hänt under dessa nio månader?

* Han har två tänder som gjorde lite ont att få ut. Under några dagar sov han sämre och var lite ledsen, något som han annars aldrig brukar vara.

* Han sover hela nätter (något han gjort sen han föddes)

* Han säger "heeeej", vilket man kanske skulle kunna tolka som hans första ord. Inte "mamma" då som dom andra pojkarna fick fram först

* Han kryper

* Han ställer sig upp om han håller sig i något som han han luta sig mot. Tex ställer han sig alltid upp i sängen på morgonen när han vaknar

* Han älskar mat och har hittills gillat allt han smakat på

* Han sover middag två gånger under dagen ca kl 10-11 och 14-15

* Han är söt som socker

Idag är det äntligen fredag och denna veckan har gått riktigt fort. M kommer hem lite senare och sen kommer han vara hemma hela nästa vecka för att vi ska få livspusslet att gå ihop. Det ska bli så himla underbart att ha honom hemma så länge och jag längtar faktiskt efter att se hur vi hanterar vardagarna ihop. I vanliga fall är det helgerna vi har tillsammans utan stress och måsten, men vi ska nog ha det mysigt även måndag-fredag skulle jag tro.

Gillar

Kommentarer

ThereseTervakoski
ThereseTervakoski,
Åhh det händer så mycket första året ❤️ jag längtar redan till snön jag 🤦🏼‍♀️🤣🤣😇 byltsiga kläder, tända ljus och varm choklad ❤️❤️
nouw.com/theresetervakoski
MariasVardag
MariasVardag,
Välkomna hösten jag oxå 🙏🏼
nouw.com/mariasvardag