Drömhus del 4 Sovrum – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Drömhus del 4 Sovrum

Då var det dags att snacka lite hus igen. Någonting som är extremt viktigt är ju hur vårat sovrum ska inredas. Jag har funderingar på att måla rummet i någon jordfärg, beige, ljus brun, grå eller liknande. Eventuellt att man bara målar en vägg. Jag är väldigt förtjust i mjuka, varma, bekväma jordfärger och kommer därför inreda rummet i dessa färger.
Ett måste är att hitta en matta att lägga under sängen. Egentligen hade jag velat ha en heltäckningsmatta, men vill ha ekgolv över hela huset, så där blev jag ganska snabbt nedröstad. Men det var säkert bara bra det eftersom mattan med stor sannorlikhet kommer bli smutsig efter några månader. 
Jag tycker att det är supersnyggt med sänggavlar i silke, som dessa:

 
Sen vill jag ha ett gäng med kuddar på sängen i olika material och färger. Men såklart i fina jordfärger. 🙂
Något mer som är extremt viktigt är belysningen och sänglampor i rummet. Självklart ska vi ha dimmer i alla våra rum i hela huset. Men detta är speciellt viktigt på sovrummet tycker jag eftersom man för det mesta önskar att ha mysbelysning när man är där. 

 
Rummet är drygt 14 kvadrat, så därför har jag inte tänkt att ha så mycket mer än säng, sängbord och matta. Möjligen en bänk bakom sängen som man kan sitta på eller bara ha som prydnad. Men garderober och sånt behöver vi inte ha i detta rummet eftersom vi har en walkincloset i anslutning till sovrummet.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.