Gofrukost – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Gofrukost

Godmorgon!
Hur härligt är det inte att vakna på morgonen tillsammans med sin underbara man och fantastiska son? Jo, härligt som tusan! 😉 När hela familjen är samlad på morgonen så brukar vi lyxa till det med lite godare frukost. I vanliga fall hinner jag bara slänga i mig lite fil och müsli, men på helgerna gör vi mackor, tänder ljus och lyssnar på lite lugn musik och njuter av morgonen tillsammans!
Idag ska vi ut på stan en sväng. Jag är sugen på att köpa lite nya träningskläder nu när jag ska sätta igång med träningen på riktigt. Se händer det väl säkert att man köper lite annat som man inte behöver. Brukar bli så när man har kontot fullt med pengar och massa rea på stan! 😉
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.