Så här ser jag ut – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Så här ser jag ut

Som jag sagt tidigare så gick jag ner vikten efter graviditeten efter bara 3 veckor. Men kroppen är ju en helt annan än vad den var innan jag var gravid! 
Så här ser jag ut idag, 7 veckor och 2 dagar efter förlossningen.
Jag har var väldigt nöjd med min mage förr eftersom den alltid har varit platt som en planka. Nu har jag fått en liten bulle längst ner på magen som bara vägrar att försvinna. Det är väl förmodligen för att magen varit så uttänjd och nu är huden stretchad och har svårt att komma tillbaka. 
Jag fick också ett sånt där hormonsträck över hela magen tidigt i graviditeten som också har bestämt sig för att stanna. Min navel har blivit lite större och mörkare. Jag hade dessutom en piercing i naveln tidigare som ni ser är ett mörkt ärr från nu. 
Anledningen till varför jag lägger upp det här nu är för att jag ska blrja träna och önskar att kunna gå tillbaka och se hur jag sett ut och om träningen ger något synligt resultat.
Nu har vi precis kommit tillbaka ifrån stan med massa nya träningskläder, visar er sedan 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  Du ser ju jätte bra ut! Alla mina gravidkilon var också borta efter tre-fyra veckor men hade samma “problem” som dig med en liten “bulle” nederst på magen, hormonsträck och ärr från piercing. Då jag har gått på en stark medicin i flera månader så har jag inte kunnat träna (otroligt frustrerande) men bullen har i stort sett försvunnit av sig själv. Hormonsträcket försvann efter tre-fyra månader och piercingärret är knappt synligt. 🙂 Massa lycka till med träningen! 🙂

 2. Karin

  Jag gick också ner snabbt och nu tycks det fortsätta trots att jag äter som en häst (går typ upp och äter kebabrester mitt i natten haha), denna amning alltså!

 3. Erika

  Tycker du är helfin! 🙂 Jag hejar på dig! Tack för din kommentar på min blogg. Nu ska jag kika vidare här för här verkar trevligt 🙂

 4. Robin

  Du ser grymt bra ut trots att du precis fött barn =) Så du får lycka till med träning och allt! Själv har jag inte fött några barn (vad otippat). Jag har däremot vägt 130kg (nu väger jag 75kg), så jag vet vad det innebär att kämpa sig tillbaks till en fin kropp.

Annons