Ut med det gamla, in med det nya! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Ut med det gamla, in med det nya!

Jag hittade en hel del träningskläder på stan. Tur det eftersom jag inte har en aning om vad jag har mina gamla träningsgrejer här hemma. Var så länge sen jag var på gymmet nu, så jag har nog packat ner dom någonstans långt inne i min garderob. Men nu har jag lite nytt och fräscht!
Köpte ett par byxor från Nike och några toppar från Reebok.
och en träningsjacka som jag kan ha över. Gillar inte mina armar så är skönt att ha något över.
Sen kunde jag ju inte köpa allt i rosa, så fick bli en blå topp också! 😉
M tycker att jag är allt för blek, så jag får nog gå och sola lite i veckan! Jisses. Man tänker ju inte på det, men nu när jag såg bilderna så ser jag hur likblek jag ser ut. Behöver få lite färg i ansiktet känner jag!
Köpte också en stabil träningstopp som ska hålla mina bomber på plats! 😉 Känner mig riktigt nöjd med det jag köpt! Nu är jag verkligen redo att börja träna och har ingenting som hindrar mig att springa iväg till gymmet!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Snygga träningskläder! Det är alltid extra kul att gå och träna när man har nya snygga träningskläder att ta på sig 😉 Längtar tills jag kan börja träna ordentligt igen!!

Annons