11,32 km – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

11,32 km

Idag var jag ute på en ordentlig promenad. Jag skulle egentligen möte en vän, men som ställde in i sista stund. Så då bestämde jag mig för att gå en långpromenad. hade nämligen en vän över hemma hos oss, så jag tänkte att jag skulle låta dom vara själva och så fick jag lite tid för mig sjäv.
Jag laddade ner Endomondo innan jag började gå.
Ganska så kul app faktiskt, där man kan se hur långt man gått, var man har gått, hur fort och hur många kalorier man har bränt. 
Väl hemma igen så kände jag på hela kroppen att jag hade varit ute lite väl länge. Det var ju snö och isigt på vägarna, vilket gör att man spänner hela kroppen när man går. Jag har precis duschat och nu ska vi snart äta laxwok till middag! 🙂
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Wow duktigt! Och då är jag imponerad när jag gått 7-8 km… Får kanske ta mig i nacken 😉 jag har en app som heter RunKeeper, och den är också jättebra!

Annons