Jippi! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Jippi!

Godmorgon!
I natt sov Filip 5,5 timmar i sträck!!! Vilken fantastisk son vi har. Detta kändes otroligt skönt! Så länge har jag inte fått sova sen november 🙂 hoppas det inte var en engångshändelse, utan att han faktiskt kommer att sova lite längre på nätterna nu.
Visst är det underbart med söndagar? Speciellt här i Oslo eftersom alla affärer har stängt. Man kan därför med gott samvete bara sitta inne hela dagen om man vill. Fast vi brukar passa på att gå en promenad innan allt folk kommit upp, så att vi nästan är helt ensamma på gatorna.
Men nu blir det först och främst en god frukost! Äggmackor är jag sugen på, så det får det bli! 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons