Shoeheaven – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Shoeheaven

Då har jag äntligen fått lite tid över att gå igenom lite skor här hemma. Vi ska ju flytta och jag har därför tänkt att bli av med lite skor och andra grejer som jag inte använder. Följande skor kommer jag att lägga ut på Tradera, men tänkte att någon här kanske ville köpa?
GUCCI
Guldiga Gucciskor, aldrig användna. Nypris 5800NOK. Jag säljer dom för 2800NOK.
                    
CHRISTIAN LOUBOUTIN
Christian Louboutin skor. Dessa köpte jag nya för 6100NOK. Jag har användt dom några gånger, men dom är i väldigt gott skick. Säljer dom för 2000NOK.
SÅLDA!!
          
PRADA
Dessa ursnygga skor från Prada köpte jag för 5300NOK. Jag har användt dom 1 ggr på mitt bröllop. Säljer dom för 4000NOK. Jag är inte helt säker på om jag vill sälja dom eller inte, eftersom dom är så otroligt sköna och min man gillar dom. Men vi får se, kanske säljer dom ändå 🙂
                              
 
Dessa 3 par skor har lite speciella storlekar. Jag har strl 38,5 i vanliga fall. Men Gucci och CL är i strl 39 och Pradaskorna är i strl 40! Men, dom passar mina fötter perfekt. 🙂
 
Jag har en mängd skor utan några speciella märken också som jag vill bli av med. Skulle det vara intressant för er att se dom också? Tänkte sälja dom från 20-100kr ungefär. 
 
Ni kan maila mig på info@oslofru.com om ni är intresserade av att köpa några av skorna. KRAM!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina:

    Vilka fina skor! Lite för dyra för mig tyvärr!! 😛 men du kan väl lägga upp dom andra skorna som är billigare? Jag har också storlek 38! Kram!

Annons