Läkarbesök – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Läkarbesök

Förra veckan missade jag en tid som Filip hade hos läkaren. Det var så mycket att tänka på att jag helt enkelt glömde av det. Men som tur var så fick vi en ny tid idag (kl 08:30!) Jag gillar egentligen inte att boka upp mig tidigt på morgonen eftersom den ena dagen inte är den andra lik när man är småbarnsförälder. Man vet aldrig hur länge man kommer att få sova på natten eller när min lille prins har bestämt sig för att vakna. 
Men idag lyckades jag tajma ganska bra, satte alarm 06:30, pumpade mjölk, gjorde mig i ordning, Filip vakna, ammade, åt frukost själv och gjorde mig i ordning. Jag hade egentligen planerat att ta en promenad till läkaren, vilket tar ca 40 minuter, men det hinner jag inte, så M kommer och hämtar oss.
Nu måste jag lägga min lilla tröttis i bilbarnstolen och fixa det sista innan vi måste iväg!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons