Drömhus del 5 Köket – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Drömhus del 5 Köket

Då tänkte jag berätta för er hur vi har tänkt att göra med vårat kök i huset. Vi har valt att gå för ett kök som speglar av sig i samma stil som utsidan av huset har. 
Bilden ovan är hämtad från Sigdal kjøkken där vi har köpt vårat kök ifrån. Det är ungefär i denna stilen vi har valt att gå, fast med en köksö i mitten såklart. Tror detta blir superfint och det är precis så jag önskar att ha det!
Här är en perspektivbeskrivning av hur köket kommer att se ut. Vi kommer att ha ekplatta och en köksö med vitrinskåp och monterade ljus som man kan dimmra. Tror detta blir ett superfint kök med massor av yta att laga mat på. Sen har vi också valt att gå för en stor kyl och frys med ismaskin, vilket är något jag vet att vi kommer att använda oss av dagligen! Vi har köpt alla våra vitvaror från Siemens och hoppas att dom håller vad dom lovar i kvalitet. 
Det är så himla mysigt att kunna stå vid spisen på köksön och kolla ut över vardagsrummet och se barnen leka. Jag tycker också att det är väldigt mycket mer socialt med en köksö, då det är lättare för folk att samlas runt. Plus att man kan se ut över matsalsbordet när man har gäster på besök.
Köket kanske inte så modernt och stilrent, men väldigt varmt, romantiskt och hemtrevligt. Passar oss och vår herrskapliga stil perfekt! 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons