Morgonrutin – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Morgonrutin

 
Det första jag gör på morgonen är att trycka på en kaffe i min Nespressomaskin. Ett tag så var jag lite trött på just Nespresso-smaken, men så hittade min man dessa kaffekapslar “Breakfast blend” som man köper på matbutiken.  Dom smakar riktigt kaffe (bryggkaffe) och är mycket godare!
Idag ska jag träna med en personlig tränare på Sats för att skräddarsy ett program som passar för just mig. Det ska bli jättekul! Jag ser verkligen fram emot att sätta ett mål och sen tillsammans med min PT nå det målet. 🙂 
Men nu på morgonen blir det som vanligt mys med min underbara lilla pojke.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.