PT – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

PT

Idag har jag varit på min första timma med min personliga tränare. Det kändes riktigt kul att komma igång igen och det var en bra idé att gå och få ett program skräddarsytt för bara mig. Nu ska jag träna gym 3 gånger i veckan i 3 veckor och följa det programmet min Pt gjort till mig och sen ska vi ses igen och utöka programmet.
Det känns verkligen toppen, så nu får vi se om jag klarar att hålla denna höga nivå dom kommande veckorna! 🙂 Nu ska vi snart försöka lägga oss. Tyvärr verkar inte Filip vara lika sugen på att sova som vi är. Men vi sjunger för honom och försöker vagga han, så såsmåningom ska han väl knoppa in. Godnatt 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons