2 månader – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

2 månader

Det är helt otroligt vad fort tiden går. Nu är min älskade lilla älskling redan 2 månader gammal. Han har verkligen gjort mitt liv fyllt av mening och jag har aldrig varit lyckligare. Den kärlek jag känner för min son går inte att beskrivas och jag skulle verkligen göra allt för honom. Innan han fanns så visste jag inte att man kunde älska så här starkt. Men nu vet jag, mitt hjärta slår för honom och att han skulle komma till världen utav min och M´s kärlek till varandra är så fantastiskt. Jag är så lycklig som får uppleva det här. Varje dag som jag får lov att leva med dig är en välsignelse och jag vet inte hur jag ska kunna förklara med ord hur jag egentligen känner. Att säga att jag älskar dig räcker liksom inte till…
Grattis min prins, 2 månader idag.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons