Att skriva – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Att skriva

En av mina största intressen i livet är, tro det eller ej, att skriva! När jag var liten så var min största dröm att bli journalist. Men ju äldre jag blev ju mer började jag intressera mig för kläder, smink och skor. Ja, mode helt enkelt. Så när jag flyttade till Oslo, direkt efter gymnasiet, så var det en självklarhet att jobba i en klädbutik eftersom jag inte kunde skriva på norska.. Sen har livet bara rullat på och jag har liksom inte tänkt så mycket på mitt intresse. Jag har haft en låst blogg där jag har skrivit av mig, men det hade ju varit väldigt roligt att få skriva offentligt, så därför, bland annat, så startade jag denna blogg 🙂
Och eftersom det inte är så kul att bara läsa massa meninslös text så slänger jag in lite bilder ibland i hopp om att ni ska fortsätta läsa! 😉 
Nu är det måndag igen och det känns så himla kul för idag är det Filips 2 månaders dag! 🙂 Han börjar bli så stor. Det är sån otrolig skillnad på hur han var som nyfödd och hur han är nu. Vi kunde inte vara en lyckligare familj!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons