Fina vän – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Fina vän

När man är småbarnsmamma så måste man verkligen lära sig att planera dagen om man ska hinna med någonting annat än bara mys med sitt barn. Idag hade jag tid hos tandläkaren och M hade ingen möjlighet att komma hem och passa Filip. Så då fick jag hjälp av min räddare i nöden, världens bästa Sara! Hon är så underbar som ställer upp och jag måste säga att hon är en fantastisk vän! Jag är så glad att jag har en så fin tjej som henne i mitt liv.
Hon finns alltid där när jag behöver henne, och så är hon dessutom en väldigt rolig tjej att hänga med! 😉

Här är vi tillsammans med supersnygge Adrian Grenier, sommaren innan jag blev gravid. Väldigt otippat, men ändå inte. Allt kan hända när jag och Sara är i farten! 😉
Nu är jag hemma från tandläkaren i alla fall. Hade inga hål och fick massa beröm för min fina tandhygien! Tack och lov för det. Jag har inte haft ett hål i hela mitt liv. 🙂 Nu ska jag passa på att laga lite mat och städa undan lite här hemma innan Filip vaknar och min underbara man kommer hem!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.