Typisk hemmafru? – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Typisk hemmafru?

Godmorgon. Idag ville chefen i huset upp tidigt. Så nu har vi suttit i soffan ett tag och myst med varandra. Det är så underbart att bara kunna vara utan stress eller något bestämt man måste göra. Mina vänner frågar mig vad jag egentligen gör när jag går hemma och svaret är att vi bara är. Jag njuter varje sekund jag inte behöver göra någonting speciellt, utan bara kan vara med min pojk. Eftersom jag dessutom, antagligen, kommer att börja jobba igen i juli redan så vill jag ta vara på all tid vi har tillsammans nu!
Men allting kan ju hända! Om jag inte vill börja jobba så gör jag inte det. Vem vet, jag kanske blir en typisk hemmafru som tar hand om barnen, städar, diskar, tvättar och har maten färdig på bordet när min arbetande man kommer hem! 😉
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons