Både och – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Både och

Idag har varit en riktigt intensiv dag för mig och Filip! Vi var ju först hos helsesyster och sen hos terapeuten. Allting verkar toppen med Filip och han växer som han ska! Det som var jobbigt var att promenera till och från i snön. Hjulen på barnvagnen rullade liksom inte eftersom dom fylldes med snö. Så när vi kom hem nu så var jag helt röd i ansiktet och genomsvettig så jag la mig på sängen för att bara pustaut en kort stund och då råkade jag visst somna! Jag vaknade sen av att kom hem. Så idag orkade vi inte laga någon fancy middag, utan det blir pizza och grönsaker.
Jag är en riktig gottegris och det bästa jag vet är pizza, hamburgare och tacos, chips, godis, kakor och bullar! Men, jag älskar också grönsaker och frukt! Så när jag ska vara nyttig så byter jag alltid ut halva det onyttiga mot något nyttigt! Så istället för att äta pizza till förätt och godis till efterätt så tar jag istället och skär upp lite grönsaker och sitter och snaskar på. Det funkar alldeles utmärkt för mig! Dock har jag svårt att sluta helt och hållet med onyttigheter, men så länge man tränar och rör på sig så tycker jag att man kan få unna sig!
Däremot äter jag aldrig socker på vardagarna, utan bara på helgen! Ska man bli fit till sommaren när man ska springa runt på stranden i bikini så måste man nästan tänka en eller två gånger extra vad man stoppar i sig tyvärr! 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons