Min lilla going – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Min lilla going

Vår son har blivit extremt grinig på kvällarna och vår, förut så bra, sängrutin har blivit katastrof! Han bara skriker och skriker och vi får inte lagt honom förän ca 23.30. Och i natt har han dessutom inte velat sova, utan vaknat ungefär en gång varannan timma. Detta har resulterat i en fullständigt färdig mamma. Det känns nästan som att jag ser i kors!
Men det är ju omöjligt att vara annat än glad i denna lilla goingen! Så länge han inte skriker och är jobbig så är jag mer än gärna med honom! Han är så himla go och när han ler mot mig och är glad så fullständigt smälter jag! Han är det vackraste jag vet i världen!!!
Idag ska vi på två ärenden. Först ska vi till helsesyster och väga honom, samt prata om allt som hänt och kommer att hända den närmaste tiden och sen ska vi till terapeuten för att se att han utväcklas på rätt sätt. Så det ska bli spännande att se att allt är bra med honom!
Nu ska jag försöka slänga i mig lite frukost och försöka njuta lite halvt av min kaffe så att jag piggnar till någon gång! 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons