Babygym – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Babygym

Igår kändes det verkligen på kroppen att jag hade fått för tok på lite sömn den här veckan. Filip ville inte gärna sova i natt heller, utan bara skrek och skrek tills jag bröt ihop. Tack och lov att jag har en så otroligt fin man, som gick upp och la sig ute i vardagsrummet med Filip så att jag skulle få sova. Nu känner jag mig något bättre men det ska fortfarande bli skönt med helg så att jag får vila upp mig lite till. Idag har vi inte planerat mycket mer än en tur på stan med Sara. Dom sa igår på helsestation att det kunde vara bra att köpa ett babygym till Filip nu eftersom han har hittat sina händer och kanske så småning om kan börja ta tag i leksaker. Så vi får se vad vi hittar imorgon.
Tydligen skulle babygymmet vara så enkelt som möjligt och med få leksaker. Ett flashigt babygym med massa blinkande leksaker överallt gör bebisarna bara förvirrade och får svårt att fokusera. Är det någon av er som har babygym ni och er bebis är nöjda med? Eller har ni tips på andra leksaker som kan vara bra att ha för en bebis på lite mer än 2 månader?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martha

    Köp ett gym likt den på bilden som du kan ställa över honom. Tror det är mycket smidigare än det vi har, där botten och bågar sitter ihop. Jag har önskat flera gånger att jag kunde ta loss bågarna lägga över honom där han är istället för att som nu vara tvungen att flytta på Vidar till babygymet.

Annons