Flashback Friday – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Flashback Friday

Då var det dags att blicka tillbaka igen och denna gången till Paris. 
Min absolut bästa vän i världen heter Elin. Vi träffades i Oslo när vi jobbade ihop. Först tyckte vi inte särskillt mycket om varandra eftersom vi var så oerhört olika. Men tillslut, när vi lärt känna varandra så började vi älska varandras olikheter och en stark vänskap växte fram. Sen den dagen jag insåg vilken fin människa hon faktiskt är så har jag sett henne som den finaste och bästa vännen i mitt liv. Under två tillfällen så åkte vi till Paris ihop.
 Första gången var jag blond och lite småmullig. 🙂 Vi hade det så himla mysigt ihop. Vi var två små turister på sightseeing i Frankrikes huvudstad. Vi var och picknickade vid Eifeltornet, gick promenader förbi Triumphbågen, gick på chokladprovning och strosade runt i Paris. Vi åt massor utav goda middagar och shoppade ett och annat. Det var en supermysig resa med min pärla som jag aldrig kommer att glömma. Eftersom vi hade det så kul där så bestämde vi oss för att åka dit en gång till. 
Denna gång upplevde vi Paris på djupet. Vi träffade en fransman som visade oss små guldkorn som dom flesta turister inte visste om. Vi åt till exempel på en restaurang som var inrett som ett hus. I ett rum satt man och åt i ett sovrum. 
Väldigt coolt faktiskt. 
Det är alltid kul att umgås med sin bästa vän såklart. Men det gör det lite extra kul att åka utomlands ihop! Nu bor Elin i Stockholm, så därför träffas vi inte lika ofta längre tyvärr. Men det betyder inte att jag inte tänker på henne varje dag som går och önskar att jag kunde träffat henne mer! Vem vet, kanske det blir en Parisresa nr 3 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons