Promenix – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Promenix

Jag satt hemma med Filip och övervägde om jag skulle orka göra någonting alls idag eftersom vi sovit så dåligt i natt. Det är ganska svårt att planera in någonting och passa några tider när man är så här trött och virrig. Men att sitta inne hela dagen är inget alternativ, så jag satte på mig lite kläder, la Filip i vagnen och gick ut på en promenad. Men det var inte så lätt att gå på vägarna eftersom det är fullt med snö, det är heller inte så kul att gå under vassa istappespjut som hänger på hustaken! Skitläskigt om man får en sån i huvudet ju!! Så vi försökte hitta lite parker att gå omkring i.
Nu är vi hemma igen och chillar på soffan! Snart kommer hem och då blir det äntligen helgmys på hög nivå! 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons