Världens bästa – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Världens bästa

Godmorgon!
Alltid när jag vaknar och flera gånger sen under dagen så sitter jag bara och ser på mitt underverk. Han är verkligen det sötaste jag någonsin sett! Alla mammor tycker säkerligen så om sina egna barn. Men jag kan nästan inte tro att det är sant ibland när jag ser honom. Han är så söt att jag nästan börjar gråta av lycka. När han ser in i mina ögon så känner jag att vi hör ihop och att han är min och det gör mig så ofattligt stolt! Han gör mig så lycklig och nu vet jag äntligen vad meningen med mitt liv är! <3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons