Min ögonsten – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Min ögonsten

Hur trött jag än är och hur lite jag än fått sova på natten så spelar inte det någon som helst roll när jag får syn på detta vackra underverk på morgonen. I natt vaknade Filip väldigt många gånger, så han fick sova hos mig i sängen efter klockan 3. Sen klockan 6 så var det någon som inte ville sova mer. När jag tände lampan så såg han på mig och log. Ett sånt obeskrivligt vackert ögonblick det var. <3
Idag ska vi på stan och träffa Sara. Hon har flyttat till en annan del av stan, så det blir en promenad dit och sen får vi se vad vi hittar på. Men innan dess ska vi mysa lite till, äta och göra oss i ordning, vilket kan ta några timmar! 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.