Gårdagen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Gårdagen

Igår var Filips mormor, morfar och gudföräldrar (min bror och hans flickvän) hemma hos oss på lunch.
Vi åt lite mackor och hade det supertrevligt! Sen efter någon timma så gick vi en promenad och kollade in Mathallen.
Och så satt vi en stund och tog det lugnt i hotell loungen medan mamma och pappa checkade in.
Dom hade så himla snygga sammetsfåtöljer! Sånna kunde jag verkligen kunnat tänka mig att köpa till vårt hus! Får bara se om jag lyckas övertala M. Jag tror nämligen att han är mindre sugen på det. Men, åter igen, känner jag mig själv så brukar jag få min vilja igenom! 😉
När vi hade strosat runt  ute en stund så gick vi hem till oss igen och åt middag. Självklart köpte vi med oss lite goda pajer från Mathallen att äta till efterrätt.
Och där rök min plan på “no sugar” denna månaden. Men det är inte hela världen. Självklart är jag inte allt för sträng mot mig själv och inser att man måste få unna sig när man har finbesök och vid andra speciella tillfällen! Huvudsaken är att man inte vräker i sig massa socker dagligen. 
Nu är det söndag och vi har precis vaknat. Vi ska göra oss i ordning och sen ta oss till hotellet mina föräldrar bor på och äta hotellfrukost! Mums! Jag, som sagt, ÄLSKAR hotellfrukost! 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.