Hemsk upplevelse – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hemsk upplevelse

Jag brukar gå en promenad varje dag och jag går i princip samma runda varje gång. Som vanligt så la jag Filip i vagnen, gick ut och ringde mamma. Vi brukar alltid prata medan jag är ute och promenerar. Helt plötsligt när jag kommer upp för en lång backe så kommer det fram en utländsk kvinna och drar tag i vagnen, så att jag nästan släpper taget. Sen skriker hon till mig “Jag vill se bebis!!!” och så sträcker hon ner händerna i vagnen för att försöka ta upp Filip. !!!! Jag blev så chockad och fullständigt panikslagen!! Som tur var så fick jag tag i hennes arm och slet bort henne så fort och hårt jag kunde och sa “VAD FAN GÖR DU!?!!!” och så började jag springa! 
Som tur var så följde hon inte efter mig. Mamma ropade på mig i telefonen och undrade vad som hände. Jag hade panik och började bara gråta. Jag grät och sprang och kände mig rädd och orolig. Det var en alldeles fruktansvärd händelse och jag hoppas verkligen inte att hon får tag i någons bäbis någonsin! Vad ville hon egentligen göra? Jag fattar ingenting men skulle dö om hon hade fått tag i Filip och sprungit iväg med honom. 
Detta är en STOR anledning till varför jag inte önskar att bo mitt i centrum! Jag känner mig inte säker här och jag är inte förvånad att en sån här hemsk händelse hände just här. Tack och lov är det inte många månader kvar nu tills vi flyttar härifrån. Usch. 🙁
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.