Vad skulle jag göra? – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vad skulle jag göra?

Usch, jag har inte riktigt kunnat släppa den jobbiga händelsen tidigare idag. Jag vet seriöst inte vad jag skulle gjort om någonting hände min älskade lille prins. Han är det finaste, bästa och goaste jag vet i världen. Bara tanken på att någonting skulle hända honom får mig att rysa till i hela kroppen. Det kommer nog dröja innan jag vågar gå ut själv med honom igen. Som tur är så jobbar lite tidigare dagar denna veckan så att han kan gå med oss ut och gå när han kommer hem. 
Nu ska vi äta popcorn och kolla på Den siste viking som har premiär ikväll. 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.