Eloge – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Eloge

Nu är vi hemma en kort liten stund innan vi ska iväg igen. Alla mammor där ute borde få en eloge! Sen jag fick min son så har jag blivit en superkvinna och klarar av att jonglera en miljon saker samtidigt! Pumpa, äta, leka med Filip, samtidigt som jag sitter vid datorn och fotar. Inget illa menat nu men, en man skulle aldrig klara av det här! 😉
Btw, det blev faktiskt en hormonspiral. Visste inte att man kunde ha det när man ammar, men det var tydligen inga problem alls. Det gjorde ont som attan att sätta in den och jag har mensverk nu och känner mig lite illamående. Men det var tydligen normalt och skulle gå över så småningom. Tror detta passar mig bäst! 🙂
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons