Bra igen! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Bra igen!

Jag bestämde mig för att gå en liten promenad med Filip förut så att han skulle få lite frisk luft och nu vaknade han precis och är superlugn och verkar äntligen må bra igen! 🙂
Han är så go och söt!
Idag är borta hela dagen, kvällen och natten. Han ska på jobbfest och kommer inte hem förän någon gång sent i natt när vi ligger och sover. Det är första gången vi är helt själva så länge och första gången jag ska lägga Filip alldeles själv!! Men det ska vi nog klara av. Som tur är så har han ju ingen feber längre, så då kanske han sover lite längre i natt. Vi får se, det ska nog gå bra oavsett! 🙂
Sen imorgon ska vi ut och äta med Filips gudföräldrar, det längtar jag till eftersom det är så sällan vi går ut och äter nu för tiden! Plus att det alltid är kul att träffa min bror och hans tjej!
Nä nu ska jag mysa med min prins! Hej så länge! 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.