Vilken natt! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Vilken natt!

Godmorgon!
Wow, vilken fantastisk natt det har varit! Filip har sovit som en stock och vaknade bara 1 gång och ville äta. Helt otroligt! Jag vaknade av mig själv sen klockan 6.20 och flög upp för att kolla till honom. Då låg han och mornade sig. Så söt och så otroligt fridfull! 
Det kändes ju ganska fantastiskt att få vakna upp till en strålande soluppgång också. 🙂
Idag ska jag starta dagen med en löprunda. Jag tänkte prova mig på att springa runt två berg som blir ca 5 km. Får se om jag orkar att hålla igång hela vägen! Sen i eftermiddag så kommer min pappa hem igen, så då får vi passa på att umgås allihopa idag eftersom jag och Filip åker tillbaka till Oslo imorgon. Om vi hinner så ska vi även träffa lite vänner också, men vi får se vad som blir av idag.
Imorgon ska vi hem!! Ååååå så vi längtar efter M!! <3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons