Wtf – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Wtf

Hahaha! Varför ska alla lägga sig i när jag ska ta kort? 😛 Hehe. Jag skulle ta en bild och skriva att vi nu är på väg och ska åka hem till Oslo. Mitt i allt när jag sitter och posar så känner jag att någon stirrar på mig och skrattar (pappa). Detta blev resultatet: 
Haha. I alla fall! Nu ska vi alldeles strax åka till Göteborg och hoppa på tåget till oslo. Guuuuuud så jag längtar efter min man! Tanken på att jag snart ska få krama om honom gör att det pirrar till i hela kroppen! Jag älskar han så mycket att det gör ont i mig när vi är isär! Men nu är det inte många timmar kvar tills vi ses! 😀
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons