Resan – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Resan

Igår åkte jag tåg hem till Oslo igen från Göteborg. För er som ska resa lite längre rekommenderar jag verkligen att ta tåg. Jag åkte med Nsb, som har en speciell vagn för barnvagn. Nu har jag en väldigt snäll bebis, men om man har en jobbig unge så kan det vara skönt att man har stor plats för sig själv.
Min pappa hjälpte oss på och Filip var så go och glad när vi gick på tåget. Det kändes jobbigt att lämna mina föräldrar men jag var samtidigt så otroligt glad att vi snart skulle få träffa min man.
Som jag nämnde tidigare så hade vi en hel vagn för oss själva. Det var ju ingen som gick på tåget som hade lust att sitta med en bebis. Folk förstår ju inte att det faktiskt finns tysta och snälla bebisar utan dom flesta tror nog att det blir en massa skrik i denna vagnen. 🙂 Tur för oss!
Filip var för det mesta go, snäll och tysst. Han sov ungefär halva tiden och var vaken och lekte resten.
När vi kom fram så kom M på tåget och hjälpte oss av. Känslan att få krama och pussa honom var så som jag drömt om dom senaste veckorna. Jag ska aldrig lämna honom så här länge igen! Guuud så jag saknat honom!! Ni förstår inte. Jag kände mig hel igen så fort han höll om mig. <3
Idag skiner solen och Filip sov sin bästa natt någonsin! (19.45-04.40!!) Så jag är utvilad och på toppenhumör. Jag ska börja att rensa i min garderob idag. Vi ska ju fota lägenheten snart för visning så då gäller det att hela lägenheten är i tipp-topp! Sen blir det väl självklart en promenad i solen! 🙂 
Ha en fin dag alla!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.