Sälja lägenhet – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Sälja lägenhet

Godmorgon!
Jag skrev inte igår eftersom jag hade så mycket som jag var tvungen att göra. Filip sover väldigt bra på nätterna nu, så det är superskönt för mig som får den sömnen jag behöver. (i natt var jag dock tvungen att gå upp och pumpa mitt i natten eftersom Filip aldrig vaknade och ville ha mat)
I alla fall. Igår så gick vi upp som vanligt vid 6tiden. Sen plockade jag i ordning i min walk in closet. Så nu har jag sorterat saker som ska kastas, saker som ska slängas, saker som ska till huset och saker som är fina att ha framme i WICen när vi ska ha visning. 
När jag var färdig med det så skulle jag och FIlip till Fysterapeuten. Hon tyckte att Filip var felfri och såg ut att vara väldigt stark och duktig, så det blev sista gången vi var där. När vi var färdiga så gick vi till en vän, Erika för att umgås lite. Vi gick en promenad och tog en fika på Løkka. Sen efter fikan så var det bara att gå hem och börja städa iordning och slänga ihop lite snabb middag till min man. Vi skulle nämligen få besök sen av mäklaren som vi bestämt oss för ska sälja vår lägenhet.
Så nu har vi signerat kontrakt och kommer att sälja vår lägenhet med en superhärlig mäklare från Aktiv. Både jag och M känner starkt förtroende för allt han säger och vi hoppas på ett bra samarbete för att tillsammans kunna sälja lägenheten. Men detta innebär att allting sätts igång väldigt snabbt och vi har massor att göra nu kommande tiden.
Redan tidigt nästa vecka kommer en takstman och sätter takst på lägenheten, så att vi vet vad vi kan förvänta oss att sälja den för. Sen kommer en inredningsdam för att säga hur vi ska inreda lägenheten bäst möljigt inför en visning. Och redan den 9 april kommer fotograf och fotograferar för ett prospekt. Så tills dess måste jag göra alla rum fläckfria! Och vi måste packat alla våra saker och skickat iväg dom till en tillfällig bod.
Så därför kan det hända nu att jag skriver lite mindre här eftersom jag har så otroligt mycket att stå i. 
Idag ska jag börja med köket och försöka fylla så många flyttlådor som möjligt! 🙂 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons