Dagsformen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Dagsformen

Det var en stund sen jag la upp dagsformen. Jag väger nu 58,2 kg och har 68 cm runt midjan. Jag känner mig stark och har ork i kroppen. När jag tränar och rör på mig så orkar jag med mer och jag mår bättre! Jag har fått bort alla gravidkilorna och känner mig nöjd med mig själv. Det ända jag är mindre nöjd med är hormonsträcket rakt över midjan som inte vill försvinna. Men jag borde väl egentligen inte bry mig om det så mycket, utan snarare vara stolt över att jag har något märke kvar som visar att jag varit gravid och burit på min älskade son i 9 månader. 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons