Underhållning – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Underhållning

Godmorgon!
Igår höll jag på i köket hela dagen. Jag lyckades packa 5 flyttlådor och städa ur två skåp så att dom är fullständigt fläckfria. Det tar tid när man har en liten pojk att ta hand om också. Han behöver en hel del uppmärksamhet, men tack vare babygymmet så kan jag faktiskt lägga ifrån mig honom någon timma här och där.
Filip älskar sitt babygym och ligger och skrattar, snackar och underhåller sig själv. Han är så harmonisk och nöjd bebis. 🙂
Idag ska jag packa ännu mer här hemma. Men jag får nog inte gjort så jättemycket innan M kommer hem eftersom jag har lust att komma ut och gå en morgonpromenad med FIlip i det fina vädret. M kommer klockan 12 idag så att vi får en långhelg ihop. Så kl 12 ska jag springa ner på gymmet och träna så får han lite egentid med sin son. Sen ska vi åka på shoppingrunda. Vi måste köpa lite pynt, handdukar, överkast osv till fotograferingen av lägenheten. 
Nu ska jag dricka kaffe, äta frukost, göra mig i ordning och amma Filip. Ha en fin dag och helg! Kramar från oss
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.